torsdag den 6. januar 2011

Litteratur


Et af mine nytårsfortsætter er, at denne blog ikke kun skal handle om studieteknik og lignende, men at jeg i højere grad også vil dele tanker omkring den litteratur, som jeg læser i løbet af året.

Idag og den næste tid, står den på Henry Jenkins. Henry Jenkins er, som det også fremgår af hans blog en meget produktiv herre. Han skriver, jeg ville gerne skrive det hele kortere, hvis jeg altså havde tid til det. ;-)

Henry Jenkins har igennem 20 år beskæftiget sig med det, som han kalder den digitale revolution. Han betegner sig selv som fan, og har derfor udforsket noget, som han selv er en del af. Han argumenterer godt for fordelene ved netop denne tilgang til feltet.

Anyway, hans bøger er ikke oversat til dansk, og jeg har kastet mig ud i den her, der er den seneste af hans bøger indenfor det område af hans forskning, som jeg interesserer mig for. Den er fra 2006.

Skulle nogle af jer have lyst til at læse Jenkins, vil jeg gerne være med til at diskutere det her i blogosfæren. Relationen til pædagoguddannelsen er nok primært til faget DKK, mens hans metodiske greb kan bruges bredere.2 kommentarer:

  1. Jeg tror ikke lige jeg kaster mig ud i det lige nu og da slet ikke på engelsk, måske efter sommeren 2012 :-))

    SvarSlet
  2. Det er helt forståeligt, Pia. :-) Mon ikke efteråret 12 bliver rimeligt roligt på studiefronten?

    SvarSlet