tirsdag den 29. marts 2011

Test indlæg, time lapse video

Nå, du får lige en time lapse video af mit nye køkken under undfangelse. Der er som I kan se lang vej igen. ;-)

Jeg tror selvfølgelig ikke, at mit køkken lige interesserer dig, men for det først ville jeg gerne teste, hvor svært det var at lægge en video på bloggen (det var nemt - ligesom at lægge et billede på), og for det andet ville jeg gerne vise dig time lapse teknikken, som giver en ret sjov robotagtigt udtryk.

Anyway, time lapse film er sjove at lave. De består af en hel række (rigtigt, rigtigt mange) fotos sat sammen som film. Prøv at søge på det og bliv inspireret. :-)

Den her er lavet med min mobil, som jeg klæbede op på væggen med malertape. Time lapse film kan nemt laves med enten mobil eller digitalt kamera og gratis programmer. Sig til, hvis jeg skal skrive eller sige mere om det.Edit: Når filmen nu er så lille, så er det helt heldigt, at indholdet ikke er spændende. ;-)

5 kommentarer:

 1. Næste udfordring er, hvordan man får filmen til at være lidt større, så den faktisk kan ses. Kvaliteten er helt klart ikke til, at den kan ses i full screen... hmmm....

  Iøvrigt er den optaget henover ca. 6 timer....

  SvarSlet
 2. Sikke nogle flittige mænd. Er det venner, eller Polakker? ;0) Nå, jeg må lige have fat i min 13 årige datter, om hun kan hjælpe mig igang med "Time laps". Hun forstår ofte det med teknik lidt hurtiger end mig.

  SvarSlet
 3. Det er min mand, min far og en af vores venner. ;-)

  Ja, spørg datteren ellers sig til, så skriver jeg gerne mere om det. :-)

  SvarSlet
 4. hej! hvor godt. spændende at se på. Måske du skulle prøve at sælge den til et køkken firma. Så var de da sikker på at få kunder med den reklame.

  SvarSlet
 5. Hej Erika
  Jeg havde delt min kommentar med mig selv og nu har jeg fået slettet den.
  Her kommer min kommentar:
  Jeg synes det var vildt spændende at se den film, som du havde lavet. Jeg synes især at det er dejlig med en lærer, som er så engagerede at du bruger din fritid på, at vise os muligheder til bloggen.
  Det er ikke for at være en fedterøv, når der er noget jeg synes om kan jeg godt lide at rose andre.
  Hilsen Susanne

  SvarSlet